Kayseri Pimapen Tamiri

Kayseri’nin ilk ve tek profesyonel pimapen tamircisi olarak uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Gerek uygun fiyatlarımızla gerek müşteri memnuniyetiyle siz değerli hemşehrilerimize elimizden geldiğince kaliteli hizmet vermektir.

Pimapen tamiri ustalık maharet ve bilgelik isteyen ince bir iştir. Herkes pimapen tamiri yapamaz ama baksan herkes pimapen tamiri işiyle uğraşır. Hangi pencereye hangi fitil gider hangi mekanik aksesuar daha faydalı ve uygun bilmez. Bu gibi tamirciler sizin sadece paranızı alır. Paranızı bu gibi sahtekar kişilere kaptırmayınız. Pimapenlerinizi tamir ettireyim derken yanlış uygulamalar pimapen kapı ve pencerelerinizi eskisinden daha kötü yapabilir. O yüzden evinizin PVC pimapenlerini işinin ehli ustalara teslim ediniz.
Ünal PVC pimapen sektöründe tam 15 yıldır iç içe olmanın verdiği ustalıkla garantili bir şekilde tamir ve bakımlarını üstlenmektedir. Pimapenlerinizin bakımlarını emin ellere teslim edip ilk günkü gibi rahatınıza kavuşmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.