Kayseri Pvc Pencere Fitili değiştirme



PVC pencere ve kapı fitillerin de zamanla çürüme, yerinden çıkma hatta erimeler görebilirsiniz. Genelde bu gibi sorunları eski PVC pencerelerde ve şuan ki piyasada üretilen kalitesiz doğramalarda sıkça görebilirsiniz. Bir çok firma maliyeti düşürüp ürünü uyguna satmak için termoplastik fitiller kullanmaktadır. Kısacası fitillerde ki erime ve çürümenin başlıca sebebi budur. Ayrıca evinize pencere ve kapı yaptırırken firmadan firmaya değişiklik gösteren fiyat farkını da buradan anlayabilirsiniz. Özetle işlevini kaybetmiş fitiller de pencere ve kapılarınız sağlıklı çalışmayacaktır. Açıkçası bu da evinizin ısı kaybına ve dışarıdan gelen yağmura toza sebep olacaktır.

PVC fitil değiştirirken nelere dikkat edilmeli?
İlk başta işinde uzman deneyimli usta firmalar bulup çalışmanızı öneririm. Çünkü PVC fitili çekmek sadece eskiyi söküp yeniyi takmak değildir. Bunun için bir usta aramanıza gerek yok bunu sizde yapabilirsiniz. Bilinçsiz ve hatalı çekilen fitiller ilerde sarkma ve çekme yapacaktır. Önemli olan pencere ve kapılarınıza uygun doğru fitili bilip çekmektir. Ayrıca kullanılacak fitilin kaliteli marka olmasına ve özellikle kauçuk conta olmasına dikkat ediniz. Lastik fitilleri asla kullanmayınız. Lastik fitiller ilk başta cebinize uygun gelebilir ama bir seneye kalmaz yaptığınız masraf çöpe gidecektir.

PVC fitil hangi durumlarda kullanılır?
PVC pencere fitil değişimi genelde özeliğini kaybetmiş, çürüme yapmış fitiller için uygulanmaktadır. Bunun dışında her üfleme yapan yere gelişi güzel fitil kullanmayınız. Bazı tüketiciler kalın fitil çekmekle sorunun ortadan kalkacağını sanıyorlar. Öncelikle sorunun fitilden mi? kullanılan aksesuardan mı? yoksa PVC doğramadan mı? kaynaklı olduğuna bakılması gerekmektedir. Ayrıca sakın yapıştırma fitiller kullanmayınız. Bu gibi bilinçsiz uygulamalar PVC ürünlerinin yamulmasına sebep olabilmektedir. Sonuçta bu plastik bir ürün, ahşap yada alüminyum değil yanlış bir uygulama zamanla daha kötü sonuçlar doğurabilmektedir. 

PVC fitil değişimi fiyatları ne kadar?
Fiyatlarımız uygulanacak fitilin metresine uzaklık ve yakınlık mesafesine göre değişebilir. O yüzden sabit bir fiyat listemiz yoktur. Eğitimli iş ortaklarımız talep üzerine size güncel fiyatlar vermekten mutluluk duyacaktır. Bunun için Teklif Al butonunu kullanabilirsiniz.